UA-2021-03-12-006664-b
Код ДК 021:2015: 03220000-9 Овочі, фрукти та горіхи (Овочі свіжі)

Капуста білокачанна повинна відповідати вимогам ДСТУ 7037:2009 або еквівалент*

Морква повинна відповідати вимогам ДСТУ 7035:2009 або еквівалент*

Цибуля ріпчаста повинна відповідати вимогам ДСТУ 3234-95 або еквівалент*

Буряк повинен відповідати вимогам ДСТУ 7033:2009 або еквівалент*

Часник повинна відповідати вимогам ДСТУ 3233-95 або еквівалент*

Цибуля зелена повинна відповідати вимогам ДСТУ 6011:2008 або еквівалент*

Петрушка повинна відповідати вимогам ДСТУ 6010:2008 або еквівалент*

Кріп повинен відповідати вимогам ДСТУ 8624:2016 або еквівалент*

Гриби свіжі печериці повинні відповідати вимогам згідно технічних вимог до предмету закупівлі

Помідори весняний період повинна відповідати вимогам ДСТУ 3246-95 або еквівалент*

Салат зелений повинна відповідати вимогам ДСТУ 8107:2015 або еквівалент*

Капуста пекінська повинна відповідати вимогам згідно технічних вимог до предмету закупівлі

Капуста червоноголова повинна відповідати вимогам ДСТУ 4154:2003 або еквівалент*

Огірки весняний період повинна відповідати вимогам ДСТУ 3247 або еквівалент*

Огірки зимовий період повинна відповідати вимогам ДСТУ 3247 або еквівалент*

Помідори зимовий період повинна відповідати вимогам ДСТУ 3246-95 або еквівалент*

Перець солодкий повинна відповідати вимогам ДСТУ 2659-94 або еквівалент*

Кабачки повинна відповідати вимогам ДСТУ 318-91 або еквівалент*

Капуста білокачанна, капуста червоноголова, пекінська - качани повинні бути свіжими, здоровими, чистими, цілими, щільними, не ушкодженими сільськогосподарськими шкідниками

Цибуля зелена. Перо у зеленої цибулі повинно бути свіжим, не зів`ялим, не пожовтілим, чистим без землі. Луковиця повинна бути очищена без землі.

Салат – повинен бути зеленого та зелено-бордового кольорів, соковитий, не пошкоджений, чистий, без землі, не в’ялий, без гнилі.

Кріп, петрушка - зелень повинна бути молодою, свіжою, без квіток та крупних стеблин, без гнилі, не пожовкла, не пошкоджена, не прим’ята, без землі, з характерним запахом.

Помідори. По якості плоди томатів повинні бути свіжими, цілими, здоровими, чистими, не порізаними, не прижатими, не пошкодженими; по спілості - червоними, рожевими або жовтими, без механічних ушкоджень і сонячних опіків. Розмір плодів по діаметру не менш 4 см., з подовженою формою не менше 3 см. Форма плода повинна бути округла, плоска, подовжена, сливовидна і т.д. в залежності від сорту.

Перець солодкий по формі плоди перця повинні бути конусообразними, циліндричними, трапецевидними. Розмір повинен бути середній та великий. Плоди повинні бути стиглі та без пошкоджень, без гнилі, не прижаті. Колір повинен відповідати сорту перцю – жовтий, помаранчевий, червоний, зелений.

Огірки - плоди огірків повинні бути свіжі, цілі, чисті, зеленого кольору, різних відтінків, не м’які, не морожені. М’якоть щільна.

Морква повинна бути неушкоджена, без гнилі, чиста та суха (без налипань землі), не придавлена. Сорти мають бути: з малою серцевиною – 20-30%, з середньою – 30-40%, з великою серцевиною – 40-55%.

Буряк повинен бути зрілим, столовий буряк з обрізаною ботвою. Плоди столового буряка мають бути середнього та крупного розмірів, цілковито кроваво-червоного та червоного окрасу без білих прошарок, не пошкоджені, без гнилі, не придавлені, чисті та сухі (без налипань землі).

Цибуля ріпчаста - сорт відрізняється формою цибулини - жовта, світло жовта, жовтувато-коричнева. Плоди повинні бути цілими, без пошкоджень, без гнилі, сухі.

Часник – повинен бути покритий загальною сухою оболонкою білого, рожевого або світло-фіолетового кольорів. Часник повинен бути без пустот, без гнилі, не пошкодженим.

Гриби (печериці) – повинні бути свіжими, з приємним запахом, без гнилі, не прижаті та не пошкоджені.

Кабачки повинні бути подовженої форми, мати гладку, ребристу або бородавчасту поверхню з ніжною м`якоттю, не прижаті, не пошкоджені. Колір шкірочки світло-зелений або кремовий.

Очікувана вартість визначена відповідно до примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі затверджено Наказом Міністерства розвитку економіки торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 №275. В тому числі шляхом проведення ринкових консультацій.

Очікувана вартість закупівлі – 79 463,58 грн. з ПДВ.