UA-2021-03-12-006375-b
Код ДК 021:2015: 15610000-7 Продукція борошномельно-круп`яної промисловості (Крупи в асортименті)

Крупа гречана фасована повинна відповідати вимогам ДСТУ 7697:2015 або еквівалент*

Крупа пшоно шліфоване фасована повинна відповідати вимогам згідно технічних вимог до предмету закупівлі

Крупа пшенична «Артек» фасована повинна відповідати вимогам ДСТУ 7699:2015 або еквівалент*

Крупа вівсяні пластівці фасована повинна відповідати вимогам ДСТУ 7698:2015 або еквівалент*

Крупа перлова фасована повинна відповідати вимогам ДСТУ 7700:2015 або еквівалент*

Крупа ячнева фасована повинна відповідати вимогам ДСТУ 7700:2015 або еквівалент*

Рис шліфований круглий фасований повинна відповідати вимогам ДСТУ 4965:2008 або еквівалент*

Колір крупи залежить від кольору зерна, з якого вона виготовлена, технології виробництва, умов та строків зберігання. Смак повинен бути властивим даному виду крупи без гіркого, кислого або стороннього присмаку, за винятком вівсяної, де допускається легкий присмак гіркоти. Запах крупи слабовираженний, не допускається затхлий, плісневілий або інший сторонній запах. Вологість повинна бути в межах від 12 до 17% в залежності від її виду. Зміст металомагнітних домішок в крупі всіх видів не повинен перевищувати 3 мг на 1 кг продукту. Живі шкідники в усіх видах крупи не допускаються. Крупи повинні бути розфасовані вагою від 800 г до 1000 г в поліетиленові пакети з поліетиленової плівки згідно з ГОСТом, поліпропиленові – з поліпропіленової плівки згідно з ГОСТОм. Маркування кожної одиниці повинно містити таку інформацію: найменування товару; назву та повну адресу підприємства-виробника; країну виробника; товарний знак виробника (при наявності); масу нетто; склад; інформаційні дані про харчову та енергетичну цінність 100 г продукту; дату вироблення та дату запаковування; термін реалізації; умови зберігання. Колір рису шліфованого круглого повинен бути білим та сприйматися, як однотонний, без суттєвих відмінностей з окрасу окремих крупинок. Смак повинен бути властивим рису без гіркого, кислого або стороннього присмаку. Запах рису слабовираженний, не допускається затхлого, плісневілого або інший сторонніх запахів. Вологість повинна бути в межах від 14 до 17% в залежності від зберігання

Очікувана вартість визначена відповідно до примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі затверджено Наказом Міністерства розвитку економіки торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 №275. В тому числі шляхом проведення ринкових консультацій.

Очікувана вартість закупівлі – 128 650,86 грн. з ПДВ.