Цукор білий кристалічний фасований повинна відповідати вимогам ДСТУ 4623:2006 або еквівалент *
Цукор білий кристалічний ваговий повинна відповідати вимогам ДСТУ 4623:2006 або еквівалент *
Цукор білий кристалічний повинен мати зовнішній вигляд: однорідна сипуча маса кристалів, допускаються грудки, які розвалюються при легкому натисканні, колір білий, чистий. Запах і смак властивий цукру, солодкий, без сторонніх запахів і присмаків, як в сухому цукрі, так і в водному розчині. Розчин цукру повинен бути прозорим, без нерозчинного осаду, механічних та інших домішок.
Цукор фасований повинен бути розфасований вагою від 800 г до 1000 г в поліетиленові пакети з поліетиленової плівки згідно з ГОСТом, поліпропиленові – з поліпропіленової плівки згідно з ГОСТОм. Цукор ваговий повинен бути фасований у мішки вагою нетто 50 кг, допускається відхилення маси одного мішка з цукром +- 0,25%. Мішки зашивають машинним способом льняними нитками, що забезпечують механічну міцність зашивання. Дана продукція має відповідати ДСТУ 4623:2006 або еквівалент*.
Очікувана вартість визначена відповідно до примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі затверджено Наказом Міністерства розвитку економіки торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 №275. В тому числі шляхом проведення ринкових консультацій.
Очікувана вартість закупівлі – 92 865,60 грн. з ПДВ.