Томатна паста повинна бути виготовлена зі стиглих томатів шляхом їх розроблення, підігріву, протирання та уварювання з сіллю або без неї до визначеного змісту сухих речовин.
Зовнішній вигляд та консистенція – однорідна концентрована маса, мажуча консистенція, без темних включень, залишків шкірки, насіння та інших грубих частинок плодів. Колір – червоний, яскраво виражений, рівномірний по всій масі. Смак та запах – властиві концентрованій томатній масі, без гіркоти, пригару та інших сторонніх присмаку та запаху. Дана продукція має відповідати ДСТУ 8092:2015 або еквівалент*.
Очікувана вартість визначена відповідно до примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі затверджено Наказом Міністерства розвитку економіки торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 №275. В тому числі шляхом проведення ринкових консультацій.
Очікувана вартість закупівлі – 59 716,80 грн. з ПДВ.